ASSESSORAMENT INTEGRAL DES DE BARCELONA I MADRID

Som una companyia que neix el 1985 com a firma multidisciplinària amb la vocació i el compromís d'oferir un servei de qualitat, tant en l'àmbit assessorament fiscal i mercantil com en l'assessorament laboral, i amb l'objectiu de trobar solucions a les diferents inquietuds durant les diferents etapes de la vida empresarial i professional, per facilitar, incrementar i rendibilitzar l'activitat econòmica dels nostres clients.

Els nostres serveis d'assessorament integral a Espanya estan avalats per més de 35 anys d'experiència professional en l'assessorament complet a cadascun dels àmbits que incideixen a l'empresa

El nostre objectiu principal és oferir un servei de qualitat, producte d'un treball conjunt i personalitzat. Sempre amb el més alt rigor i excel·lència que garanteix el nostre equip interdisciplinari.

El tracte proper i personalitzat que tenim amb els nostres clients és una cosa que hem mantingut des dels nostres primers anys, sota la idea que ens agrada créixer de la mà amb els nostres clients. Els diversos processos de creixement mantinguts amb els nostres clients ens permeten aconseguir un valor afegit més gran en la nostra activitat diària d'assessorament integral.

El rigor i confiança en la prestació de les nostres àrees, la confidencialitat, així com la nostra vocació i compromís, són pressupostos bàsics de la nostra política de qualitat basada en el compliment de la norma ISAE 3402.

 

Àrees d'assessorament integral a Espanya

Sistemes de gestió de la qualitat

A Data-Comp, inscrita a l'Agència de Protecció de Dades de caràcter personal, comptem amb els protocols i eines necessàries per garantir en tot moment, el correcte tracte de les dades personals emparades per la llei de protecció de dades vigent i el secret professional.

De la mateixa manera, Data-Comp ha apostat i seguirà apostant per la incorporació de tecnologia avançada en el desenvolupament d'aquesta activitat, per facilitar als seus professionals l'accés a eines i recursos informàtics i multimèdia per poder agilitzar i incrementar l'eficiència dels seus professionals. actuacions, oferint als seus clients un servei d'outsourcing de comptabilitat i laboral extern als nostres clients en la comptabilització de les operacions, així com revisions de les mateixes, juntament amb la gestió dels seus processos administratius laborals.

El personal que compon la nostra empresa és jove, dinàmic i altament implicat en cadascuna de les àrees de negoci, amb una formació interna continuada, cosa que ens permet formar unitats de treball interdisciplinàries totalment coordinades per a aquells projectes en què resulta imprescindible la pluralitat de coneixements . No obstant això, cada client té assignat un responsable, cosa que permet un tracte proper i personalitzat amb aquest.

Els professionals assumeixen el seu treball d'assessorament integral a Espanya amb el compromís de fer-ho amb plena dedicació i resoldre'l amb la màxima diligència possible, dins del marc legal i tenint com a únic límit el fet que marquin les exigències d'una qualitat excel·lent.

 

Consulta'ns avui, tant si t'interessa alguna de les nostres àrees com si necessites més informació, contacta amb nosaltres.

Aquest web està finançat per la Unió Europea - Next Generation EU